Bajkovita

proslava rođendana

Razdvojna crta - Bajkovita kuća

Bajkovita kuća je novootvorena igraonica – rođendaonica koja se proteže na 200m2 na Bosutskom naselju u gradu Osijeku. Bajkovita kuća je jedina igraonica i rođendaonica u gradu Osijeku koja ima odvojen prostor za slavlje mlađe i starije djece. Ista je podijeljena na dvije rođendaonice, na juniore i seniore te na kutak za roditelje.

Oblak, ptičica i balon na vrući zrak
Djevojčica čita priču mački
Bajkovita kuća - Proslava rođendana - rođendaonica

Junior

Razdvojna crta - Bajkovita kuća

Junior igraonica – rođendaonica namijenjena je djeci od prve do osme godine starosti. Ista sadrži razne motoričke, didaktičke te senzomotoričke igre. Dječju pozornost najviše zaokuplja trampolin, kućica za igru, labirint za djecu, bazen s lopticama te tobogan autić. Svaki rođendan ima organiziran program koji traje 2h.

Senior

Razdvojna crta - Bajkovita kuća

Senior igraonica – rođendaonica namijenjena je za djecu od osme do četrnaeste godine starosti. Ista sadrži kutak za šminkanje, karaoke pult, stolni tenis, stolni nogomet, playstation, biljar, stolni hokej, set za izradu narukvica i lančića, disko efekte, supertalent, modnu reviju te mnoge druge igre. Time proslava rođendana postaje prava bajka!

Kučica
Novo u Ponudi - Baby ročkas!

Pružamo najveće veselje našim najmanjima – Baby ročkas!

Naše

ostale usluge

Razdvojna crta - Bajkovita kuća

Terenski
rođendani

Želite biti u svom kutku, provesti malo vremena s prijateljima u miru i napokon popiti šalicu kave dokraja?  Animatori Bajkovite kuće dolaze u Vaš dom te preuzimaju rođendan u svoje ruke.

Dječja
igraonica

Ne znate kome biste ostavili dijete, a trebate samo nakratko nešto obaviti? Potpuna posveta Vašem djetetu te čuvanje istog uz sustav videonadzora! Vidimo se!

Najam
napuhanaca

Izbor koji će oduševiti svako dijete! Spiderman napuhanac, Princeza napuhanac, Jurić napuhanac, Mignon napuhanac...
N1. za dječje rođendane i vrtne zabave!