Oduševite se našom ponudom!

Zašto izabrati Bajkovitu kuću?

Izlizane priče, šablonski rođendani, sve već viđeno? Ne, dobrodošli u Bajkovitu kuću!

Bajkovita kuća je sve, samo ne klasična rođendaonica. Bajkovita kuća je jedna kreativna, vesela, razigrana igraonica i rođendaonica. Mjesto koje organizira kreativne i provjerene zabave. Mjesto koje je kreativno orijentirano te mjesto u kojoj su sve priče moguće. Bajkovita kuća nastala je kao izvor ljubavi prema djeci, malenim bićima koja zaslužuju svu ljubav svijeta.

Pokreni video

Naše

usluge

Razdvojna crta - Bajkovita kuća

Proslava rođendana

Razmišljate gdje slaviti djetetov rođendan? Dijete je premalo da biste ga pustili da samostalno slavi rođendan, no preveliko da bi ga slavilo na način kao do sada? Na pravom ste mjestu!

Terenski rođendani

Želite biti u svom kutku, provesti malo vremena s prijateljima u
miru i napokon popiti šalicu kave dokraja? Animatori Bajkovite kuće dolaze u Vaš dom te preuzimaju rođendan u svoje ruke.

Dječja igraonica

Ne znate kome biste ostavili
dijete, a trebate samo nakratko nešto obaviti? Potpuna posveta Vašem djetetu te čuvanje istog
uz sustav videonadzora!
Vidimo se!

Najam napuhanaca

Izbor koji će oduševiti svako dijete! Spiderman napuhanac, Princeza napuhanac, Jurić napuhanac, Mignon napuhanac, Gusar napuhanac… N1. za dječje rođendane i vrtne zabave!

Ukratko

o uslugama

Razdvojna crta - Bajkovita kuća
Bajkovita kuća - Proslava rođendana - rođendaonica

Bajkovita kuća je novootvorena igraonica – rođendaonica koja se proteže na 200m2 na Bosutskom naselju u gradu Osijeku. Bajkovita kuće je jedina igraonica i rođendaonica u gradu Osijeku koja ima odvojen prostor za slavlje mlađe i starije djece. Ista je podijeljena na dvije rođendaonice, na juniore i seniore te na kutak za roditelje.

Terenski rođendani odrađuju se na području Osijeka i šire. Na terenske rođendane nose se rekviziti i oprema kojom se animiraju djeca. Terenski rođendani mogu biti tematski ili pak klasični. Isti najčešće traju dva sata. Osim animatora koji preuzimaju potpunu organizaciju rođendanske proslave, u ponudi Bajkovite kuće je i mađioničar, oslikavanje lice (facepainting), poi fire, najam napuhanca, modeliranje balona te dekoracija prostora gdje se slavi.

Terenski rođendan - Bajkovita kuća
Dječja igraonica Osijek

Dok se vi odmarate, kupujete, trenirate ili pak imate druge obveze, brigu o Vašoj djeci preuzima igraonica i rođendaonica Bajkovita kuća. 

Bajkovita kuća radi kao igraonica radnim danom od ponedjeljka do petka od 09-16h. Termine iza 16h te termine vikendom potrebno je provjeriti telefonskim putem na broj 097/629-6349. Cijena igranja je 20kn/h po djetetu.

Bajkovita kuća nudi uslugu najma napuhanca za razne proslave: rođendanske, krštenja, pričesti ili pak obiteljska okupljanja i druženja. Uslugu vršimo na području grada Osijeka i okolice. Napuhanci su različite veličine te cijena ovisi o istoj. Napuhanci se dovoze, montiraju te se  idući dan dolazi po isti, demontira i odvozi.

Najam napuhanaca - Bajkovita kuća Osijek

Pogledajte

česta pitanja

Razdvojna crta - Bajkovita kuća

Radno vrijeme bajkovite kuće traje od 09:00 do 21:00, te radno vrijeme igraonice od 09:00 do 16:00. Za usluge igraonice iza 16:00 te vikendom, potrebno je kontaktirati nas i provjeriti raspoloživost.

Nalazimo se na Bosutskom naselju, u Osijeku (prekoputa pekare Aroma, kraj trgovine željezar Tiveko).

Cijene se kreću od 550,00 kn na više, ovisno kakav paket želite.

Za stariju djecu imamo program u senior rođendaonici koja je adekvatna uzrastu od 9-14 godina te sadrži playstastion, karaoke, stolni nogomet, stolni hokej, modnu reviju, stolni tenis, izradu narukvica/ogrlica, supertalent i slično.

Osnovna cijena tematskog rođendana je 200,00 kn te ista sadrži par elemenata određene tematike. Cijena tematskog rođendana ovisi o činjenici što želite da sve bude uključeno.

Tortu smijete donijeti uz predočenje računa. Ukoliko nemate račun za istu, morate potpisati Izjavu o odgovornosti.

Akontaciju je potrebno uplatiti u roku 5 dana, od dana kada ste nazvali i rezervirali željeni termin.

U slučaju odustajanja od proslave rođendana, akontacija se ne vraća.

Ukoliko je dijete bolesno, možete dobiti novi termin, ukoliko ima slobodnih termina.

Nema pravila o rezervaciji, svakako mjesec dana ranije, ukoliko želite dobiti željeni termin.

Nije, ako želite biti sigurni da ćete dobiti baš termin koji želite.

U unutarnji kutak stane oko 15 – ak roditelja.

Terasa ima 40 sjedećih mjesta.

Djeca mlađa od tri godine mogu ostati na rođendanu, ukoliko netko od roditelja ili osoba koje su dovele dijete ostane u rođendaonici.

Roditelji mogu biti u rođendaonici za vrijeme proslave rođendana, no to ne preporučamo zbog socijalizacije djece i interakcije s drugom djecom.

Naravno, djeca s posebnim potrebama su dobrodošla u Bajkovitu kuću. Roditelji su obvezni reći djelatnicima da rođendan slavi dijete s posebnim potrebama, kako bi se moglo organizirati stručno vodstvo na rođendanskoj proslavi.

Bajkovita kuća osigurava sav potreban pribor.

Odnosi se na piće dobrodošlice, sok i mineralnu.

Unutar cijele rođendaonice je strogo zabranjeno pušenje.

Prostor za roditlje je klimatiziran, kao i sve prostorije u Bajkovitoj kući.

Naravno, bezbrižno možete pratiti utakmice svjetskog prvenstva za vrijeme rođendana.

Naravno, unutarnji kutak i terasa su na raspolaganju tijekom cijelog rođendana.

Starija djeca mogu koristiti senior rođendaonicu te se ista naplaćuje 20 kn/h po djetetu.