Po čemu se razlikuje

Bajkovita kuća?

Razdvojna crta - Bajkovita kuća

Bajkovita kuća je novootvorena igraonica – rođendaonica koja se proteže na 200m2 u Bosutskom naselju u gradu Osijeku. Bajkovita kuće je jedina igraonica i rođendaonica u gradu Osijeku koja ima odvojen prostor za slavlje mlađe i starije djece. Ista je podijeljena na dvije rođendaonice, za juniore i seniore te na kutak za roditelje. 

Oblak, ptičica i balon na vrući zrak
Djevojčica čita priču mački

Prostor za juniore Vas vodi u bajkoviti svijet igre, s čijih šarenih zidova Vas promatraju likovi iz dobro znanih starih crtića. Junior rođendanica sadrži mnoge motoričke, senzomotoričke, taktilne te didaktičke igračke. Ista je je namjenjena za djecu od prve godine života. Junior rođendaonica vodi te u čarobnu šumu u kojoj se nalazi mnoštvo likova iz bajke koji slušaju tvoj glasić dok pjevaš svoje najdraže pjesme i igraš se sa svojim društvom. Za djecu kojoj predmet zabave više nisu bazeni s lopticama, trampolini, tobogani, autići, u ponudi je senior rođendaonica. 

Senior rođendaonica je namijenjena za svu onu djecu koja nisu mala da bi slavila u juniorima niti velika da bi samostalno slavila svoj veliki dan. Senior rođendaonica obuhvaća karaoke, disko efekte, stolni nogomet, modnu reviju, stolni hokej, kutak za uljepšavanje, stolni tenis. Svakom slavljeniku pristupamo individualno. Igraonica i rođendaonica nudi veliki izbor društvenih igara, plesa, zabave, kreativnog izražavanja, sportskih aktivnosti. 

Pitanje koje muči roditelje jest činjenica gdje skratiti vrijeme koje predstoji za vrijeme rođendana. Bajkovita kuća misli i na roditelje. Jedini u gradu Osijeku imamo vanjski i unutarnji kutak za roditelje. Naime, dok se Vaša djeca zabavljaju, Vi se možete bezbrižno opustiti u našem kutku za roditelje ili pak na našoj ljetnoj terasi. Ljetna terasa je dostupna za roditelje i njihove uzvanike tijekom cijelog rođendana, kao i unutarnji kutak. Ista ima kapacitet od 40 sjedećih mjesta te pruža roditeljima ugodan boravak na otvorenom i bezbrižno druženje. Također, vrlo bitno za roditelje čija se djeca nisu navikla provoditi vrijeme bez njih, terasa je neposredno u blizini junior rođendaonice te je dijete uvijek blizu Vas. Također, tijekom rođendana su upaljene vanjske kamere koje gledaju na terasu gdje sjede roditelji što omogućava pojedinoj djeci da ipak ostanu s vršnjacima jer znaju da vide roditelje na kameri.

Djevojka čita priče djeci
Sunce, duga i oblak

Nastanak

Bajkovite kuće

Razdvojna crta - Bajkovita kuća

Ideja za nastanak Bajkovite kuće nastala je upravo kao težnja za igraonicom i rođendaonicom u kojoj bi se djeca osjećala kao kod kuće. Čistoća, igra, sigurnost – to su riječi koje su u Bajkovitoj kući jednako važne te bez kojih ne bismo mogli zamisliti naš posao. Ako se poslom može nazvati nešto u čemu uživate, čemu se radujete, o čemu razmišljate prije spavanja i nakon što otvorite svoje oči. Da, to je Bajkovita kuća.

Kao mladi ljudi i još mlađa firma, pratimo novitete, volimo detalje, estetiku te svakodnevno radimo na usavršavanju našeg poslovanja. Sigurnost djece nam je iznimno važna te je iz tog razloga prostor obje igraonice te vanjski prostor Bajkovite kuće pod sustavom videonadzora. Osim što u našoj igraonici i rođendaonici  potičemo socijalizaciju i interakciju među djecom, među istima razvijamo zajedništvo, povjerenje, komunikaciju te kreativnost.

Tko sam ja?

Razdvojna crta - Bajkovita kuća

Marija Primorac

Ja sam Marija, a sve oko mene je Bajkovita kuća. Projekt “Bajkovita kuća” nastao je kao rezultat istraživanja dječjih potreba i onoga što se nudi u gradu Osijeku. Kao educirana osoba za rad s djecom, priznajem da je iza mene mnogo neprospavanih noći i mnogo mijenjanih ideja. Strastveni sam zaljubljenik u maštovito, unikatno i kreativno. Upravo iz tog razloga pomno biram ideje koje se ostvaruju u našoj igraonici i rođendaonici. O svakom detalju se naveliko razmišlja, svakom novitetu pristupamo sa štreberske strane. Kroz formalno i neformalno iskustvo s djecom, primijetila sam da bi našem gradu dobro došlo mjesto puno stvaralačke ambicije, osluhivanja dječjih misli i potreba. Upravo iz tog razloga nastaje projekt zvan Bajkovita kuća. Bajkovita kuća je mjesto gdje su sve priče moguće, gdje se djeca osjećaju kao kod kuće, gdje ne postoji tišina, gdje se spajaju smijeh, učenje i igra.

Naš bajkoviti

tim

Razdvojna crta - Bajkovita kuća

Animatori Bajkovite kuće su prvenstveno mladi i vrijedni ljudi, vedre i komunikativne osobe. Zadužene su za organizaciju cijelog rođendana. Od njih se očekuje stručno organiziranje proslava uz mnoštvo zabave i smijeha. Isti su prije svega profesionalni, angažirani, energični te uslužni. Animatori Bajkovite kuće veliku pozornost posvećuju higijeni samog prostora igraonice i rođendaonice te istu stavljaju pod isti nazivnik sa samom igrom. Kako bi se usluga Bajkovite kuće neprestano poboljšavala, animatori se redovito sastaju i međusobno komuniciraju.

Ksenija Tunjić

Seniori

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Razdvojna crta - Bajkovita kuća
Suzana Ivanković

Juniori

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Razdvojna crta - Bajkovita kuća
Irma Katavić

Igraonica

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Razdvojna crta - Bajkovita kuća

Prostorije naše

Bajkovite kuće

Razdvojna crta - Bajkovita kuća
Seniori
TEEN party!
Neka igre počnu!
Juniori
Spiderman, Hulk, Mickey, Minnie, Maša, Snjeguljica i ostala ekipa na tvom ročkasu? Naravno, samo u Bajkovitoj kući!
Kutak za roditelje
I roditeljima je ponekad potreban mali odmor.
Opustite se u našem kutku.
Terasa
Zrak, cvijeće, mirisne svijeće i netom kuhana kava.
Uživanje može početi!
Kučica
Rezervirajte dolazak

Bajkovita kuća – mjesto gdje su sve priče moguće! Rezervirajte svoj termin i upustite se u pravu malu bajku.

Kako provodimo dan?

Raspored

Razdvojna crta - Bajkovita kuća
JutroEdited
Jutro 9:00 - 12:00

Čišćenje rođendaonice, rad igraonice, smišljanje novih igri za rođendane. Pregledavanje noviteta u dječjem svijetu, implementiranje istih u postojeći program, ukoliko su iste tražene od strane korisnika Bajkovite kuće ili ukoliko se iste smatraju adekvatnim za poslovanje igraonice i rođendaonice. Revidiranje tablice polaznika igraonice i rođendaonice.

20200725_162011
Podne 12:00 - 17:00

Rad igraonice.

20200424_184404R
Poslijepodne 15:00 - 21:00
Upoznavanje novih slavljenika, spoznavanje različitosti u dječjem svijetu.
Pregled igračaka i dezinfekcija istih.