Blog

TEEN rođendani – rođendaonica za tinejdžere

Razdvojna crta - Bajkovita kuća
Rođendani za stariju djecu u gradu Osijeku.

TEEN rođendani i rođendaonica za tinejdžere? Rođendaonica u Osijeku koja nudi mogućnost organizacije TEEN rođendana? DA! Bajkovita kuća- igraonica i rođendaonica organizira najluđe provode i najbolju zabavu.

TEEN rođendani najviše zabrinjavaju roditelje. Naime, s obzirom da je riječ o djeci koja više nisu mala da bi slavila u rođendaonici prepunoj raznih igračaka, no nisu niti dovoljno velika da bi samostalno nešto organizirala, postavlja se pitanje gdje proslaviti takav rođendan. Vi kao roditelj ne znate što predložiti djetetu? Ne želite organizirati klasične, kućne tulume? Ne znate što bi hrpa 13 – godišnjaka mogla napraviti ako ih ostavite same? Zato smo mi tu. Rođendaonica Bajkovite kuće omogućava tinejdžerima super zabavu uz razne aktivnosti.

Kako to mislimo? Slavljenik/ica i gosti imaju drugačiju koncepciju rođendanske proslave:

Senior slavljenik/ica organiziraju svoju rođendansku proslavu i način provođenja vremena u dogovoru sa svojom ekipom. Naravno, isti se zabavljaju uz nadzor animatore naše rođendaonice. Rođendani za pamćenje!

Senior rođendani uključuju:

-plesnu animaciju

-disco s koreografijom

-frizura rođendan

-make up rođendan

-neon party

Naime, TEEN rođendane je moguće upotpuniti modeliranjem balona, mađioničarem ili pak neon poi – em. Svaki TEEN rođendan je personaliziran te pomno osmišljen. Također, disko je opremljen dimnim i svjetlosnim efektima te karaoke showom. Slaveći rođendan na ovaj način, tinejdžerima dajemo slobodu i jedan ozbljniji i odrasliji party.

Podjelite objavu

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Oblak, ptičica i balon na vrući zrak
Sunce, duga i oblak
Pčelica i leptirić
Ptičice i oblaci