Blog

Božićna bajka u Bajkovitoj kući

Razdvojna crta - Bajkovita kuća

Božićna bajka u Bajkovitoj kući? Da, dobro ste čuli! Mjesec prosinac. Lampice, miris naranče i cimeta, salon bomboni, mnoštvo borovine, crvenih mašni, kuglica za bor, zlatnih ukrasa, mnoštvo pozitivnog duha i božićnog raspoloženja. Da, dobrodošli u našu malu božićnu bajku. Bajkovita kuća misli i na male i na velike, jer svi volimo Božić, zar ne? Vaša Bajkovita kuća se pobrinula za pravi božićni ugođaj, za jednu malu božićnu bajku. I prošle godine smo imali božićni ugođaj, no ove godine je uistinu poseban. Dobrodošli u Bajkovitu kuću – igraonicu i rođendaonicu!

Za Vas smo pripremili dvije nagradne igre:

1. BOŽIĆNI FOTO NAGRADNI NATJEČAJ: može sudjelovati bilo tko (obitelj, samo djeca, samo roditelji, parovi, samci, samci s kućnim ljubimcima…). Na Facebooku je potrebno objavu podijeliti javno, lajkati Bajkovitu kuću – igraonicu i rođendaonicu te označiti prijatelja u komentaru objave. Fotografiju je potrebno objaviti na svom profilu te označiti Bajkovitu kuću, kao i osobu s kojom se fotografirate. Isto vrijedi i za Instagram profil. Neka ovo bude uistinu božićno fotografiranje za pamćenje!

NAGRADA: POKLON IZNENAĐENJA

2. CRTEŽ DJEDU BOŽIĆNJAKU –

sudjeluju djeca do 8. godine starosti. Crtež može sadržavati bilo što vezano uz Božić. Na poleđini crteža ili pak na kuverti u kojoj će biti isti, mora biti ime i prezime djeteta te godište istoga te ime i kontakt broj roditelja. Crtež se ubacuje u poštanski sandučić Djeda Božićnjaka koji se nalazi u dvorištu Bajkovite kuće.

NAGRADA: ROĐENDANSKI PAKET

P.S. Molimo mame da ne pomažu u crtanju 😉

Oba natječaja traju do 21.12. kada otvaramo svoja vrata. Odabir dobitnika obavljat će tim Bajkovite kuće te će radovi pobjednika biti javno objavljeni. Naravno, crtež Djedu Božićnjaku bira djedica sa svojom ženom, Bakom Božićnjak.

Napominjemo: fotografirati se možete kad hoćete, s kim hoćete, nije potrebna najava, ulaznica se ne plaća. Potrebno je samo ponijeti osmijeh i dobru volju na naše božićno fotografiranje.

Veselimo se Vašem dolasku u našu malu božićnu bajku te Vas još jednom pozivamo na besplatno božićno fotografiranje. Bajkovita kuća – mjesto gdje su sve priče moguće.

Odobrio Djed Božićnjak!

Podjelite objavu

Oblak, ptičica i balon na vrući zrak
Sunce, duga i oblak
Pčelica i leptirić
Ptičice i oblaci